Voorjaarswarmte

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 64300
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Een sneeuwklokje in het vroege voorjaar. Zacht licht en focus zorgen voor een dromerig effect. Warme kleuren tijdens de start van het koude voorjaar van 2013.

Sneeuwklokjes worden veel toegepast als tuinplant. In een heel groot deel van de tuinen in West-Europa is hij wel aangeplant. Hij geldt hier als een vroege voorjaarsbode. De teelt van sneeuwklokjes duurt een aantal jaren en daarom werd hij verbouwd in Sneeuwklokjesbossen, waar ze van tijd tot tijd werden geoogst. Dit gebeurde onder meer op Texel, waar ook nu nog veel sneeuwklokjes in de bossen te vinden zijn. Sneeuwklokjesbollen zijn giftig.

Over Sander Meertins

Sander Meertins profielfotoEen onderwerp vastleggen vereist uitgebreide kennis en ervaring van onderwerp en vereiste apparatuur. Door deze informatie te bundelen kan ik het beste bepalen wanneer iets op zijn mooist is. Mijn specialisaties liggen in de natuur-, landschaps- en nachtfotografie waarmee ik in de loop der jaren kennis heb kunnen opbouwen van bijvoorbeeld weerselementen, dierengedrag en ecologie. Dit zijn een aantal aspecten die ik meeneem tijdens het vastleggen van de beelden zoals ik ze op dat moment beleef en graag met anderen deel.

Alle werken